Permanent Actueel

Duurzaamheid is een belangrijk thema, ook binnen de financiële dienstverlening. Maar oplossingen en mogelijkheden rondom verduurzaming blijven zich continu ontwikkelen en ook de wet- en regelgeving rondom dit thema verandert zo nu en dan.

Om ervoor te zorgen dat jij continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen voor wat betreft duurzaamheid en hoe jij dit toe kunt passen in je dagelijkse adviespraktijk, hebben we Permanent Actueel Duurzaamheid in het leven geroepen. Wekelijks sturen we je een update van alle ontwikkelingen die voor jou relevant zijn. De artikelen duren ongeveer 5 minuten en we sluiten ieder artikel af met een vraag.

Wil jij ook continu up-to-date blijven? Bekijk dan Permanent Actueel Duurzaamheid.

E-learnings

Eind dit jaar moet 80% van de Nederlandse hypotheekadviseurs opgeleid zijn op het gebied van duurzaamheid. In deze drie uur durende e-learnings leer je alles over het verduurzamen van een eigen woning. Zo kun je nog meer toegevoegde waarde leveren aan je klant tijdens het adviesproces.

Voor meer informatie over de e-learnings:

De e-learning PE SEH 2020 - e-Learning Duurzaamheid is een categorie B-programma van de SEH. Door dit programma te volgen, behaal je drie PE SEH-punten.

 

Escaperoom Operation Earth

De escaperoom van Hoffelijk is hét spel dat je samen met je collega’s speelt om meer bewustwording te realiseren. Operation Earth: Point of no return staat volledig in het teken van verduurzaming. Hoe duurzaam is de toekomst, als de toekomst je duur komt te staan?

Ga jij de uitdaging aan? Boek dan nu de escaperoom Operation Earth: Point of no return.

Duurzaamheid voor je gehele organisatie

De klassikale PE SEH-training Duurzaamheid verzorgen wij ook incompany voor al je medewerkers. Wil je meer weten over de inhoud van deze training? Bekijk dan onze informatiepagina. Heb je interesse in deze training of ben je benieuwd naar welke incompanymogelijkheden we nog meer bieden voor jouw organisatie? Rebecca gaat er graag met je over in gesprek. Neem contact met haar op via 010 - 760 11 00.