Wft-examen Consumptief Krediet
€ 138,00 vrijgesteld van btw
  • 90 minuten
  • 32 examenvragen
  • Landelijke dekking (55+ locaties)
  • Beschikbaarheid op avonden en zaterdag

Ben je bijna klaar met de Wft-opleiding Consumptief Krediet en wil je op examen gaan? Bij Hoffelijk werken we samen met meer dan 55 professionele testcentra. Hier kun je terecht om je Wft-examen Consumptief Krediet af te leggen. De testcentra bevinden op verschillende locaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Je kunt het examen afleggen op een doordeweekse dag in de middag of avond. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om je examen op zaterdag te maken.

Voor wie is het Wft-examen Consumptief Krediet?
Het Wft-examen Consumptief Krediet is geschikt voor financieel professionals die graag op het gebied van consumptieve kredieten willen werken. Als je je diploma hebt behaald kun je de gegevens en de kredietbehoefte van de klant analyseren. Je beoordeelt de leencapaciteit, kent de opties qua aanvullende betalingsbeschermers en informeert de klant over diverse aflossingsvormen.

Het examen
Je kennis wordt getoetst aan de hand van 32 examenvragen. Uiteraard hebben de examenvragen betrekking op de onderwerpen die ook tijdens je Wft-opleiding Consumptief Krediet aan bod zijn gekomen. Denk hierbij aan;

  • Verschillende kredietvormen en krediettechnische kenmerken van aflossingsvormen
  • De leencapaciteit van een aanvraag; en
  • De meest gebruikelijke arbeidsongeschiktheids- werkloosheids- en overlijdensrisicoverzekeringen

Wanneer kun je op examen?
Je kunt op examen wanneer je de Wft-opleiding Consumptief Krediet in zijn geheel hebt doorlopen en je het e-leerlijn examen met een voldoende hebt afgerond. Hierdoor weet je dat je voldoende kennis hebt opgedaan en klaar bent om het Wft-examen succesvol af te ronden.

Binnen 48 uur nadat je examen hebt gedaan, ontvang je het resultaat van duo. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Consumptief Krediet. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Coronavirus
Wij werken samen met professionele testcentra. In verband met het coronavirus treffen zij extra voorzorgsmaatregelen voor de examenlocaties. Bekijk alle informatie en de maatregelen op onze informatiepagina.