Wft-examen Schade Zakelijk
€ 138,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • 55 examenvragen
  • Landelijke dekking (55+ locaties)
  • Beschikbaarheid op avonden en zaterdag

Heb je de Wft-opleiding Schade Zakelijk bijna afgerond en ben je er klaar voor om het examen te maken? Als je klaar bent met de opleiding beschik je namelijk over de nodige voorbereiding en kennis om het examen in te gaan. De opleiding heeft jou volledig klaargestoomd, zodat je met de volle bak zelfvertrouwen het examen aflegt.

Hoffelijk werkt samen met meer dan 55 professionele examencentra. In een van deze examencentra kun je terecht om jouw Wft-examen Schade Zakelijk af te leggen. De toetscentra zijn te vinden op verschillende locaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Je kunt het examen zowel doordeweeks als op zaterdag afleggen. De examens vinden plaats in de middag of in de avond. Er is dus altijd wel een moment beschikbaar die jou het beste uitkomt.

Voor wie is het Wft-examen Schade Zakelijk?
Het Wft-examen Schade Zakelijk leent zich voor financieel adviseurs die graag op het gebied van inkomens advies geven. Nadat je jouw diploma behaald hebt, ben je in staat om de gegevens en de kredietbehoefte van de klant analyseren. Je beoordeelt over de leencapaciteit, terwijl je de opties kent voor aanvullende betalingsbeschermers. Vervolgens informeer je de klant over diverse aflossingsvormen.

Het examen
Tijdens de voorbereiding heb je een hoop kennis opgedaan. Deze kennis toetst het examen aan de hand van 55 examenvragen. De examenvragen hebben uiteraard betrekking op de onderwerpen die tijdens de Wft-opleiding Schade Zakelijk aan de orde zijn gekomen. Denk hierbij aan:

  • Materiële schadeverzekeringen voor zakelijke klanten;
  • Vermogensbeschermende schadeverzekeringen voor zakelijke klanten; en
  • Zorg- en ongevallenverzekeringen voor zakelijke klanten.

Wanneer kun je op examen?
Als je jouw Wft-opleiding Schade Zakelijk met succes in zijn geheel hebt afgerond, mag je het examen afleggen. Daarnaast is het een vereiste om de e-leerlijn met een voldoende af te sluiten. Hierdoor weet je namelijk dat je genoeg kennis hebt opgedaan en er klaar voor bent om het Wft-examen succesvol af te ronden.

Binnen 48 uur nadat je het examen hebt gemaakt, ontvang je het resultaat van DUO. Ben je geslaagd? Dan ontvang je jouw diploma Wft Schade Zakelijk. Een zeer waardevol diploma voor het verdere verloop van jouw carrière.

Coronavirus
Wij werken samen met professionele toetscentra. In verband met het coronavirus treffen wij extra voorzorgsmaatregelen om ieders veiligheid te waarborgen. Deze maatregelen gelden op alle examenlocaties. Bekijk alle informatie en de maatregelen op onze informatiepagina.