Escaperoom Duurzaamheid
€ 250,00 incl. btw € 302,50
  • 90 minuten
  • Online
  • 4 - 6 deelnemers per groep

Stel je voor dat de klimaatverandering in 2050 tot verstrekkende gevolgen heeft geleid. Grote delen van de wereld staan onder water, terwijl rondom de evenaar het land onbewoonbaar is geworden vanwege de droogte en het watertekort. In Nederland staan de deltawerken op het punt om het overtollige water niet meer buiten te kunnen houden, provincies zoals Noord- en Zuid-Holland, Zeeland en Flevoland zullen onbewoonbaar worden.

Weet jij samen met je collega's te achterhalen wat er is gebeurd en middels goede advisering het tij te keren in 2020? De tijd tikt door…

Benieuwd naar Operation Earth: Point of no return? Bekijk hieronder de video!

Wil je de uitdaging aangaan?
Tijdens de escaperoom communiceer je met je team via een WhatsApp-groep. Daarnaast is het handig als ten minste één speler toegang heeft tot Facebook en Instagram.

Bestel de escaperoom direct in onze webshop. Het is ook mogelijk voor meerdere groepen om in één keer af te rekenen. Wij nemen daarna contact met je op om samen een datum af te stemmen. 

Wil je liever eerst overleggen? Dan nodigen wij je van harte uit je interesse te tonen via het contactformulier.

Escape room duurzaamheid: Operation Earth

De toekomst ligt in jullie handen

Ben jij benieuwd hoe de wereld er in 2050 uitziet en ben je ervan overtuigd dat je deze toekomst kunt voorkomen? Ga dan de uitdaging aan met Operation Earth: Point of no return.   

Interesse? Neem contact op!