Examentraining Wft Basis
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Op zoek naar een effectieve en examengerichte training met een kleine groep en veel interactie? Onze Examentraining Wft biedt net dat extra steuntje in de rug om met vertrouwen het Wft-examen Basis tegemoet te gaan.

Resultaatgericht en interactief
Tijdens de training doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. De docent richt zich met name op de vaardigheden en competenties die nodig zijn om de theorie toe te passen. Ook is er tijd en ruimte om actief deel te nemen aan de training en te sparren met de docent en je medecursisten, zo benut je de training zo optimaal mogelijk.

Tijd- en kostenbesparend
De examentrainingen bij Hoffelijk vinden plaats in onze digital classroom. Dit houdt in dat je de voordelen van een klassikale examentraining ervaart, zonder dat je daarvoor hoeft te reizen naar een locatie. En omdat de examentrainingen digitaal te volgen zijn, scheelt dat niet alleen in de reiskosten, maar kunnen we de trainingen ook goedkoper aanbieden.

Hoe werkt het?
Na het afronden van de boeking ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden, zodat je de training kunt volgen. Je kunt inloggen via je smartphone, tablet of laptop. We raden je wel aan om gebruik te maken van een goed werkende microfoon. Zo kun je actief deelnemen en horen medecursisten en de docent het als je een vraag stelt of een opmerking plaatst.

Kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken in de voorbereiding op je examen? Boek dan nu de Examentraining Wft Basis.