Oefenexamens PE Consumptief Krediet
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Identieke toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden toegang tot leeromgeving

Ga je binnenkort het PE-examen Adviseur Consumptief Krediet doen en wil je zeker weten of je er écht klaar voor bent? Dat kan! Met Oefenexamens PE van Hoffelijk kun je je niveau testen aan de hand van representatieve oefenexamens én gelijk je slaagkansen vergroten!

Oefenexamens PE Consumptief Krediet

Examengericht oefenen
Met de oefenexamens PE heb je een set oefenexamens in handen die je helpt om vertrouwd te raken met het échte PE-examen. Zo hebben onze oefenexamens dezelfde kenmerken als het landelijk examen en kun je oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Inzicht in je resultaten
Met de oefenexamens PE krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Je kunt dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je echt zeker of je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kunt behalen.

Nog meer voorbereiden…
We hebben gemerkt dat het goed werkt om je, naast de Oefenexamens PE, voor te bereiden met de e-Learning PE waarmee je gestructureerd alle Wft-PE actualiteiten kunt doorlopen die aan bod komen op het PE-examen Adviseur Consumptief Krediet. Wil je hiermee ook aan de slag? Boek dan ook onze e-Learning PE Consumptief Krediet.

Wil je ook graag snel en in één keer slagen voor je PE-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens PE Consumptief Krediet!

Slim combineren

Maximale slaagkans tegen een minimum tarief. Door deze drie diensten te combineren heb je de meest complete en best denkbare voorbereiding op je PE-examen.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Consumptief Krediet

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een identieke toetsomgeving

Meest gekozen