Oefenexamens PE Schade Zakelijk
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden toegang tot leeromgeving

Wil jij zekerheid op het met succes behalen van jouw PE-examen Schade Zakelijk? Hoffelijk beschikt over uniek lesmateriaal van hoge kwaliteit dat bijdraagt aan een optimale voorbereiding. Met het lesmateriaal van Hoffelijk doe je niet alleen nieuwe kennis op en je vergroot bovenal ook jouw slagingskansen.

Hoffelijk biedt in totaal drie oefenmogelijkheden aan, namelijk: de e-learning PE, oefenexamens PE en de examentraining PE. Je kunt ze apart van elkaar volgen of gecombineerd.

E-learning PE Schade Zakelijk
De e-learning PE die Hoffelijk aanbiedt, zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen ingaat. Op gestructureerde wijze doorloop je tijdens de e-learning alle Wft-PE actualiteiten die ook aan bod komen op het PE-examen Schade Zakelijk.

De lesstof die aan bod komt in de e-learning komt sterk overeen met het landelijk examen. Zo voorkom je ongewenste verrassingen tijdens het echte examen. Daarnaast geeft de e-learning inzicht in jouw voortgang, zodat je weet wanneer je echt klaar bent om het examen af te leggen.

Wat houdt de e-learning PE concreet in?
De e-learning PE behandelt de complete examenstof, waarin de ontwikkelingen van Wft Adviseur Schade Zakelijk aan bod komen.
Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als:

  • identificeren met iDIN;
  • KiFiD; en
  • wijzigingen in de dekking van zorgverzekeringen.

Binnen de online leeromgeving is een syllabus beschikbaar waarin al het lesmateriaal staat. Je kunt tijdens de voorbereiding op het examen kosteloos onze syllabus met het lesmateriaal downloaden.

Oefenexamens
De oefenexamens PE dragen ook bij aan een optimale voorbereiding op het echte examen. Aan de hand van deze examens wen je alvast aan de vragen en opzet. De oefenexamens bestaan namelijk uit exact dezelfde kenmerken als het landelijk examen. Je kunt dus oefenen met allerlei verschillende soorten vragen en dat bevordert de slaagkans.

Hoffelijk biedt ook ondersteuning in jouw voorbereiding door inzage te geven in jouw resultaten. Daarnaast voorzien wij jou van uitgebreide feedback op alle behandelde vragen. Op deze manier leer je gelijk van jouw gemaakte fouten. Samen streven we naar continue verbetering tijdens het leerproces, zodat je een grote kans van slagen hebt tijdens het echte examen.

Examentraining
Als laatste kun je ook een examentraining bij ons uitvoeren. Samen met medestudenten volg je de training in een digital classroom. De examentraining daagt jou uit om vragen te stellen en kennis te delen. Het is een interactieve sessie die bijdraagt aan een uitstekende voorbereiding op het echte examen.

In één keer slagen voor jouw PE-examen? Combineer dan de drie genoemde diensten die Hoffelijk aanbiedt. De perfecte voorbereiding op je PE-examen Schade Zakelijk bestaat uit de e-learning PE, de oefenexamens PE en de examentraining PE. Streef met deze combinatie naar een hoge slagingskans.

Wil je graag zekerheid hebben over het behalen van jouw examen? Boek dan een van onze losse diensten of een combinatie hiervan.

Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Zo investeren wij samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

9,1

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Slim combineren

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je PE-examen Schade Zakelijk? Bestel dan nu voor slechts € 99,- onze uitgebreide e-learning inclusief oefenvragen, in combinatie met een set van drie representatieve oefenexamens en een interactieve examentraining in de digital classroom.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Schade Zakelijk

E-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een digitale toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen