Oefenexamens PE Zorg
€ 30,00 vrijgesteld van btw
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Identieke toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Twaalf maanden toegang tot leeromgeving

Ga je binnenkort het PE-examen Adviseur Zorg doen en wil je zeker weten of je er écht klaar bent? Dat kan! Met Oefenexamens PE van Hoffelijk kun je je niveau testen aan de hand van representatieve oefenexamens én gelijk je slaagkansen vergroten!

Examengericht oefenen
Met de oefenexamens PE heb je een set oefenexamens in handen die je helpt om vertrouwd te raken met het échte PE-examen. Zo hebben onze oefenexamens dezelfde kenmerken als het landelijk examen en kun je oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Inzicht in je resultaten
Met de oefenexamens PE krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Je kunt dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je echt zeker of je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kunt behalen.

Nog meer voorbereiden…
We hebben gemerkt dat het goed werkt om je, naast de Oefenexamens PE, voor te bereiden met de e-Learning PE waarmee je gestructureerd alle Wft-PE actualiteiten kunt doorlopen die aan bod komen op het PE-examen Adviseur Zorg. Wil je hiermee ook aan de slag? Boek dan ook onze e-Learning PE Zorg.

Wil je ook graag snel en in één keer slagen voor je PE-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens PE Zorg!

Slim combineren

Maximale slaagkans tegen een minimum tarief. Door deze drie diensten te combineren heb je de meest complete en best denkbare voorbereiding op je PE-examen.

De optimale voorbereiding op je PE-examen Zorg

e-Learning PE

Alle actualiteiten op een rij

+
Oefenexamens PE

Oefenen in een identieke toetsomgeving

+
Examentraining PE

In onze digital classroom

Meest gekozen