Oefenexamens Wft Pensioen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Identieke toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Ga je binnenkort het Wft-examen Pensioen afleggen en wil je de zekerheid hebben dat je er écht klaar voor bent? Je kunt bij Hoffelijk aan de hand van drie representatieve oefenexamens je niveau testen. Tegelijkertijd kun je hiermee je slagingskans vergroten.

Iedere dag ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als (online) opleider. Zo weten we precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden en investeren we samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Examengericht oefenen
Met behulp van onze oefenexamens zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid het Wft-examen Pensioen kunt afleggen. De oefenexamens zijn beschikbaar in een identieke toetsomgeving. Je kunt de vragen dan ook vergelijken met de vragen die je krijgt op het landelijke examen.

Voorzien van uitgebreide feedback
Je krijgt tijdens het maken van de oefenen examens direct inzicht in je resultaten. Ook ontvang je uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen. Je kunt nu dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je zeker of je klaar bent voor het Wft-examen Pensioen en een goed resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens
Nadat je alle oefenexamens hebt gemaakt, raden we aan om al je antwoorden nogmaals te doorlopen. Je kunt hierbij ook de uitgebreide feedback bekijken en bestudeer dan de lesstof nogmaals van de vragen die je fout hebt beantwoord. Dit kan ook gelden indien je nog moeite hebt met bepaalde vraagsoorten. We raden dan aan om nog te oefenen met deze soorten vragen. Ook kan het handig zijn om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met een examen. Ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig?

Wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Start dan nu met het maken van de Oefenexamens Wft Pensioen. Indien je onze Wft-opleiding volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.