Opleiding Wft Basis
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 36 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 450+ oefenvragen
 • 5 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding die je van A tot Z helpt om snel en eenvoudig je Wft Basis diploma te behalen? Dan is onze volledige digitale opleiding de juiste voorbereiding voor jou.

Uniek aan Hoffelijk is de jarenlange ervaring als professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we precies weten wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden, met als resultaat een lage studiebelasting én hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Het Wft Basis diploma is daadwerkelijk de basis, wanneer je in de financiële dienstverlening aan de slag wilt. Het is dan ook een verplicht onderdeel van de Wft beroepskwalificaties. Enkel voor de functie Adviseur Zorg is dit diploma niet verplicht.

Na het behalen van je Wft Basis diploma kun je klanten informeren over financiële diensten en hen doorverwijzen naar de juiste specialist. Ook kun je klantvragen als eerstelijnscontact behandelen en weet je alles over betalen, sparen en verzekeringen.

De opleiding Wft Basis: Laagdrempelig en gestructureerd
Wij bieden met onze stap voor stap opleiding Wft Basis structuur en houvast gedurende de voorbereidingen op je Wft-examen. Je kunt pas naar het volgende onderdeel gaan, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond.

Door verschillende animaties en met meer dan 450 examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je moeiteloos door de lesstof heen kunt gaan. Om je optimaal voor te bereiden op het Wft-examen Basis hebben wij er tevens voor gezorgd dat de studiebelasting laag blijft.

Inhoud van de opleiding Wft Basis
De opleiding Wft Basis is geschikt voor mensen die graag aan de slag willen als financieel adviseur bij bijvoorbeeld een bank of verzekeraar.

In deze opleiding worden alle onderdelen en onderwerpen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • De financiële markt;
 • Financiële wet- en regelgeving;
 • Bank- en verzekeringswezen; en
 • Algemene financiële vaardigheden.

Door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens word je voorbereid op het belangrijke examenonderdeel Vaardigheden & Competenties. Ook wordt het examenonderdeel Professional gedrag uitgebreid behandeld. Je ontwikkelt hiermee zelf je kennis en vaardigheden op dit gebied.

Stap voor stap door de opleiding
Je wordt door ons stap voor stap voorbereid op het digitale Wft-examen. Deze stapsgewijze structuur wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd, net als het leren van feedback bij de vragen. De opleiding bevat daarnaast handige examengerichte tips en veel oefenmogelijkheden.

Plan je Wft-examen zelf
Wij werken samen met verschillende professionele testcentra. Hier kun je terecht om je Wft-examen Basis af te leggen. Dit kan op meer dan 55 verschillende locaties door heel Nederland, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.

Je ontvangt, nadat je examen hebt gedaan, binnen 48 uur je resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Basis. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie
Door de hoge slagingspercentages bij onze deelnemers laten wij zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Met onze unieke slagingsgarantie ben je er zeker van dat je in één keer slaagt voor je examen en je diploma behaalt.

Wil jij de zekerheid hebben dat je slaagt voor je Wft-examen? Begin dat nu met de opleiding Wft Basis van Hoffelijk.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.