Opleiding Wft Consumptief Krediet
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 34 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 450+ oefenvragen
 • 4 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding Consumptief Krediet, zodat je goed bent voorbereid om in één keer te slagen voor je Wft-examen? Hoffelijk biedt een volledig digitale opleiding, waardoor je met vertrouwen je examen kunt afleggen.

Wij begeleiden iedere dag financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Hiervan zien wij de hoge slagingspercentages bij onze deelnemers én de lage studiebelasting als een waardevol resultaat.

Nadat je geslaagd bent voor het diploma Consumptief Krediet, kun je aan de slag met het analyseren van de gegevens en kredietbehoefte van de klant voor consumptieve bestedingsdoelen. Je beoordeelt de leencapaciteit, kent de opties qua aanvullende betalingsbeschermers en informeert de klant over diverse aflossingsvormen.

De Opleiding Wft Consumptief Krediet: laagdrempelig en gestructureerd

Wat kun je van Hoffelijk verwachten? Wij bieden je met onze stap voor stap opleiding structuur en houvast gedurende de voorbereidingen op je Wft-examen. Het is bijvoorbeeld alleen mogelijk om naar een volgend onderdeel te gaan, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond. Met meer dan 450 oefenvragen en diverse animaties kun je de stof extra goed opnemen. Ook zorgt dit ervoor dat je moeiteloos door de lesstof gaat.

Daarnaast houden wij de studiebelasting laag. Hierdoor kost het niet onnodig veel tijd om je klaar te stomen voor het Wft-examen Consumptief Krediet.

9,0
5 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Ik heb de zelfstudie online leerlijn gevolgd en ben daar erg tevreden over. De materie wordt erg goed uitgelegd en er zijn heel veel oefenvragen die je helpen alles goed te onthouden. Nieuw voor mij was de oefentoets waarbij alle vragen net zolang herh...

Inhoud van de Opleiding Wft Consumptief Krediet

Deze opleiding is geschikt voor mensen die graag als financieel adviseur willen werken op het gebied van consumptief krediet of bij een klantcontactcentrum voor inhoudelijke vragen op dit gebied.

Tijdens onze opleiding behandelen we alle onderwerpen en onderdelen die je op je examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan;

 • Leencapaciteit berekening;
 • Kredietovereenkomsten;
 • Kredietvormen;
 • Fiscale behandeling;
 • Inkomensrisico; en
 • Schuldsanering.

Uiteraard word je voorbereid op het examenonderdeel Professional gedrag. Ook ligt de focus tijdens de opleiding op het belangrijke examenonderdeel Vaardigheden & Competenties. Door middel van examentrainingen, oefenexamens en casuïstiek ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied.

Stap voor stap opleiding

Onze deelnemers hechten veel waarde aan de stapsgewijze structuur van onze online Wft-opleiding en de vele oefenmogelijkheden. Ook ontvang je handige examengerichte tips, die jou helpen om de vragen op het examen te beantwoorden. Stap voor stap word je door ons voorbereid op het digitale Wft-examen.

Plan je Wft-examen zelf

Je kunt voor je Wft-examen terecht bij een van de 55 verschillende professionele toetscentra, waarmee wij samenwerken. Deze toetscentra zijn verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.

Binnen 48 uur nadat je je examen hebt afgelegd, ontvang je het resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Consumptief Krediet. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

Het hoge slagingspercentage bij onze deelnemers toont aan dat onze Wft-opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Je hebt met onze unieke slagingsgarantie dan ook de zekerheid dat je slaagt voor je examen en je diploma behaalt.

Wil jij snel, makkelijk én zeker slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de Opleiding Wft Consumptief Krediet.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de Opleiding Wft Consumptief Krediet, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.