Opleiding Wft Schade Particulier
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 42 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 450+ oefenvragen
 • 5 representatieve oefenexamens

Wil je gegarandeerd in één keer slagen voor je Wft-examen Schade Particulier? Dan is onze volledige digitale opleiding een geschikte voorbereiding voor jou.

Al vele jaren hebben wij ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks helpen wij financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Door onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Na het behalen van je diploma mag je jezelf schadeadviseur noemen. Je hebt de bevoegdheid om te adviseren in zorgverzekeringen. Daarnaast kan je bemiddelen in particuliere schadeverzekeringen, zoals autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en vele andere verzekeringen.

De opleiding Wft Schade Particulier: laagdrempelig en gestructureerd
Je kunt van ons verwachten dat wij je structuur en houvast bieden tijdens de voorbereiding op je Wft-examen. Wij bieden een stap voor stap opleiding aan, waarbij je pas door kunt gaan naar het volgende onderdeel wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond.

Ook zorgen wij dat je middels diverse animaties en met meer dan 450 examengerichte oefenvragen moeiteloos door de lesstof gaat. Je kunt deze hierdoor extra goed opnemen.

Daarnaast hebben wij de studiebelasting laag kunnen houden, zodat het niet onnodig veel tijd kost om je voor te bereiden én klaar te stomen voor het examen Wft Schade Particulier.

Inhoud van de opleiding Wft Schade Particulier
De opleiding Wft Schade Particulier is geschikt voor mensen advies willen geven op het gebied van schadeverzekeringen aan particulieren of die aan de slag willen bij een klantcontactcentrum op dit gebied.

Tijdens deze opleiding worden alle onderwerpen en onderdelen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • Verzekeringswezen;
 • De verzekeringsovereenkomst;
 • Het verzekeringsrecht; en
 • Verzekeringsdekkingen.

Natuurlijk komt ook het examenonderdeel Professioneel gedrag uitgebreid aan bod. Je wordt door middel van casuïstiek, oefenexamens en examentrainingen voorbereid op het belangrijk examenonderdeel Vaardigheden & Competenties. Hiermee ontwikkel je zelf je vaardigheden en kennis op dit gebied.

Plan je Wft-examen zelf
Je kunt het Wft-examen Schade Particulier afleggen bij een van onze professionele testcentra, waarmee wij samenwerken. Dit kan op meer dan 55 verschillende locaties door heel Nederland, waardoor er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is.

Je ontvang binnen 48 uur nadat je examen hebt gedaan je resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Schade Particulier. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.


Zekerheid en slagingsgarantie
Het hoge slagingspercentage van onze deelnemers laat zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Je krijgt met onze unieke slagingsgarantie de zekerheid dat je slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt.

Wil jij goed voorbereid aan je Wft-examen beginnen en er zeker van zijn dat je in één keer slaagt? Begin dan nu met onze opleiding Wft Schade Particulier.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.