Opleiding Wft Schade Zakelijk
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 44 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 450+ oefenvragen
 • 4 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding Schade Zakelijk die je van A tot Z helpt om in één keer te slagen voor je Wft-examen? Wij bieden met onze stap voor stap opleiding dé manier om snel en gemakkelijk je Wft-diploma te halen.

Iedere dag ondersteunt Hoffelijk financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt dan ook in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Wij weten hierdoor exact wat er nodig is om te zorgen voor examengericht studiemateriaal. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en voor hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Na het behalen van het Wft-diploma Schade Zakelijk ben je in staat om zakelijke klanten te adviseren over verschillende schaderisico’s. Je bemiddelt in zakelijke schadeverzekeringen en kunt onderscheid maken tussen materiële en vermogensbeschermende schadeverzekeringen.

De Opleiding Wft Schade Zakelijk: laagdrempelig en gestructureerd

Wat kun je van ons verwachten? Wij bieden je met onze stap voor stap opleiding houvast en structuur tijdens de voorbereidingen op je Wft-examen. Het is alleen mogelijk om naar het volgende onderdeel te gaan, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond.

Met diverse animaties en met meer dan 450 examengerichte oefenvragen zorgen wij ervoor dat je zonder moeite door de lesstof gaat. We hebben daarnaast de studiebelasting laag kunnen houden en bieden in onze opleiding drie representatieve oefenexamens aan. Het kost hierdoor niet onnodig veel tijd om je voor te bereiden én klaar te stomen voor het Wft-examen Schade Zakelijk.

9,0
17 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Duidelijke opleiding, met door middel van oefenexamens een perfecte voorbereiding op het examen! Na ieder hoofdstuk een toets en ook tussentijdse toetsen om te kijken of de kennis goed verwerkt was. En zo werken naar de oefenexamens die goed overeenkwa...

Inhoud van de Opleiding Wft Schade Zakelijk

De Wft-opleiding Schade Zakelijk is geschikt voor mensen die graag willen werken als financieel adviseur met betrekking tot schadeverzekeringen of willen werken bij een klantcontactcentrum op dit gebied.

In deze opleiding worden alle onderwerpen en onderdelen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • Het verzekeringswezen;
 • De verzekeringsovereenkomst;
 • Verzekeringsrecht; en
 • Verzekeringsdekkingen.

Je wordt tijdens de opleiding ook voorbereid op het examenonderdeel Professioneel gedrag. Daarnaast oefen je door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens op het belangrijke onderdeel Vaardigheden & Competenties.

Stap voor stap door de opleiding

De stapsgewijze structuur van de opleiding, de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd. Je ontvangt tijdens de opleiding ook handige examentips. Deze helpen jou bij het beantwoorden van de examenvragen. Op deze manier word je voorbereid op het digitale Wft-examen.

Plan je Wft-examen zelf

Je kunt voor het Wft-examen Schade Zakelijk terecht bij een van de professionele toetscentra waarmee wij samenwerken. Dit is mogelijk op meer dan 55 locaties door heel Nederland. Er is hierdoor altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Wanneer je je examen hebt afgelegd, ontvang je binnen 48 uur het resultaat van DUO. Bij het behalen van het examen, ontvang je het diploma Wft Schade Zakelijk. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

De hoge slagingspercentages bij onze deelnemers laten zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Je hebt met onze unieke slagingsgarantie straks de zekerheid dat je slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt.

Wil je makkelijk, snel én zeker slagen voor je Wft-examen? Begin dan nu met de Opleiding Wft Schade Zakelijk.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de Opleiding Wft Schade Zakelijk, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.