Opleiding Wft Vermogen
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 56 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 450+ oefenvragen
 • 4 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding Vermogen met de garantie dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Met onze volledig digitale opleiding heb jij de juiste voorbereiding in handen.

Lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers vinden wij belangrijk. Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst, weten we precies wat er nodig is om het studiemateriaal examengericht voor je te maken. Dagelijks ondersteunen we dan ook financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling.

Na het behalen van je Wft-diploma Vermogen kun je natuurlijke personen advies geven in het beheer van vermogen in actuariële, financiële, juridische en fiscale zin. Het gaat hierbij nadrukkelijk over voorzieningen die de bestemming hebben voor de oude dag, voor specifieke toekomstige uitgaven of een vrij te besteden vermogen.

De Opleiding Wft Vermogen: laagdrempelig en gestructureerd

Wat kun je van ons verwachten? Met onze stap voor stap Opleiding Wft Vermogen geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen. Het is pas mogelijk om naar het volgende onderdeel te gaan, als je het onderdeel ervoor hebt afgerond. Met meer dan 450 examengerichte oefenvragen en verschillende animaties zorgen wij ervoor dat je zonder moeite door de lesstof gaat. Hierdoor kun je deze extra goed tot je nemen. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat de studiebelasting laag is. Het kost hierdoor niet onnodig veel tijd om je voor te bereiden op het Wft-examen Vermogen.

10
15 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Opleiding WFT Vermogen via Hoffelijk is heel erg overzichtelijk, wordt zeer goed uitgelegd en heel fijn dat er na elk hoofdstuk een afsluitende toets is die zo vaak als je wilt herhaald kan worden. Ik zou deze manier van studeren zeker aanraden! Hiervo...

Inhoud van de Opleiding Wft Vermogen

De Opleiding Wft Vermogen is geschikt voor mensen die graag aan de slag willen als financieel adviseur op het gebied van vermogen of willen werken bij een klantcontactcentrum op dit gebied.

In deze opleiding behandelen we alle onderwerpen en onderdelen die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • Levensverzekeringsvormen;
 • Fiscale behandeling;
 • Toekomstvoorzieningen; en
 • Beleggingscategorieën.

Om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen, komen de belangrijke examenonderdelen Professioneel gedrag en Vaardigheden & Competenties uitgebreid aan bod. Je wordt hierop voorbereid door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens.

Stap voor stap door de opleiding

Stap voor stap word je door ons klaargestoomd op het digitale Wft-examen. Deze stapsgewijze structuur wordt door onze deelnemers erg gewaardeerd, net als de vele oefenmogelijkheden en het ontvangen van feedback bij de vragen. Ook bevat de opleiding handige examentips, die jou kunnen helpen tijdens je Wft-examen.

Plan je Wft-examen zelf

Voor het Wft-examen Vermogen kun je terecht bij een van de 55 professionele toetscentra waarmee we samenwerken. Deze bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.

Nadat je je examen hebt afgelegd, ontvang je binnen 48 uur het resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Vermogen. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

Het hoge slagingspercentage van onze deelnemers laat zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Wij bieden een unieke slagingsgarantie, waardoor je de zekerheid hebt dat je slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt.

Wil jij met de juiste voorbereidingen makkelijk én zeker slagen voor je Wft-examen? Meld je dan nu aan voor de Opleiding Wft Vermogen.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de Opleiding Wft Vermogen, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.