Digitaal waar het kan, klassikaal waar het moet. Dat is ons motto. Waarom we vaak uitkomen op digitaal? Omdat de slagingspercentages hoger liggen en de studiebelasting lager is. We investeren daarom veel in het verrijken van onze e-learnings met video's, animaties en veel oefenvragen. Bijkomend voordeel is dat medewerkers kunnen studeren waar en wanneer zij willen en in welk tempo.

Digitaal waar het kan, klassikaal waar het moet.

Wat we je organisatie bieden:

  • Rijke e-learning en blended-learningtrajecten;
  • Inzicht in de voortgang door managementinformatie op verschillende aggregatieniveaus;
  • Lesmateriaal collectief of automatisch klaarzetten;
  • Verschillende betaal- en facturatiemogelijkheden;
  • Een uitgebreid opleidingsaanbod, waardoor je volledig ontzorgd wordt; en
  • (Examen)trainingen en (PE-)workshops volledig op maat gemaakt voor jouw organisatie.
Detacheerder - Edwin

Neem contact op

Je medewerkers opleiden met ons Wft- en PE-studiemateriaal, PE-workshops of vakopleidingen? Of liever een opleiding op maat? Edwin denkt graag met je mee.

Wft- en PE-opleidingen

Wft
Je medewerkers in één keer en met een zo laag mogelijke studiebelasting laten slagen? Onze e-Leerlijnen Wft bewijzen zich door de hoge slagingspercentages. Met veel animaties en oefenvragen voelt de toch al lage studiebelasting nóg lichter aan. Wij zijn zo overtuigd van de e-Leerlijn, dat we het zelfs aandurven om slagingsgarantie af te geven. De e-Leerlijn is beschikbaar voor alle Wft-modules. 

Degenen die nog een extra steuntje in de rug willen, kunnen een digitale examentraining volgen. De cursisten worden hierbij optimaal voorbereid en het biedt hen de kans om de laatste vragen te stellen.

 

PE
De huidige PE-periode is ingegaan op 1 april 2019 en loopt tot 1 april 2022. In deze periode van drie jaar zullen je medewerkers hun PE-examen(s) moeten afleggen om hun adviesbevoegdheid te behouden. We bieden verschillende typen voorbereiding op de PE-examens aan. In de meeste situaties volstaat de e-learning met een set representatieve oefenexamens om te slagen voor het examen. Dit kun je, waar nodig, aanvullen met een examentraining in onze digital classroom. Hierdoor wordt de slaagkans voor de kandidaten verhoogd. Alle opleidingen zijn los verkrijgbaar, maar kunnen ook handig worden gecombineerd in het Totaalpakket. Dit pakket levert je een flinke korting op!

Hoffelijk Wft Opleidingen
PE FFP - Thumbnail

PE FFP 2020 - 2021

Woning financieren is één van de PE FFP-programma’s die Hoffelijk biedt. Naast deze FFP-workshop, die gegeven wordt door Alex Erlings, kan er gekozen worden uit twee andere workshops (specialismen).

PE-workshops

Voor de PE SEH en PE FFP bieden we je medewerkers verschillende mogelijkheden aan. Onze PE-workshops worden gegeven door ervaren en gepassioneerde docenten en met de ideale combinatie tussen klassikale en online trainingen. Uiteraard allemaal met dezelfde hoge kwaliteit die je van Hoffelijk gewend bent.

PE SEH
Zijn je medewerkers SEH-gecertificeerd? Dan moeten ze per jaar twaalf PE-punten behalen, waarvan minstens zes punten in categorie A. Hoffelijk biedt in totaal zeven PE SEH-programma's verdeeld over categorie A en B. Onze topdocenten staan voor je klaar om op locatie of in de digital classroom een training te geven voor jouw medewerkers.

PE FFP
Medewerkers die hun PE-punten voor de FFP moeten halen, hebben bij Hoffelijk de keuze uit vier PE FFP-programma's. Onze programma's zijn allemaal gericht op een specifiek vakgebied. Met drie van deze workshops kunnen je medewerkers ook vrijstelling voor de PE SEH krijgen.

Alle PE-opleidingen kunnen ook incompany worden gevolgd.

PE Workshops

Een opleiding op maat

Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat we met onze opleidingen de juiste oplossing bieden voor onze klanten. Daarom maken we veel van onze opleidingen op maat naar de wensen van de organisatie. Dit geldt voor al onze opleidingen. 

Vakopleidingen

Erkend Aankoopbemiddelaar
Veel hypotheekadviseurs begeleiden hun klanten bij het aankopen van een woning. Met de opleiding Erkend Aankoopbemiddelaar ondersteunen we jouw medewerkers om het aankoopproces van je klanten zo goed mogelijk te laten verlopen.

Zakelijk Inkomen Bepalen
Moeten jouw medewerkers een bestendig inkomen onderbouwen in het adviestraject? Het is uiteraard belangrijk dat zij over voldoende kennis beschikken om hierover te adviseren. De opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen gaat hen hierbij helpen!

Algemene Opleiding Bankbedrijf
Jouw medewerkers zijn gespecialiseerd en gepassioneerd. Daardoor kunnen ze wellicht het bredere plaatje missen. Wanneer zij op zoek zijn naar een compleet beeld van het bankbedrijf, is de Algemene Opleiding Bankbedrijf de juist opleiding voor hen.

Overzicht geldverstrekkers

Awarenessmodules

Kies je voor onze Awarenessmodules dan kies je voor continuïteit in plaats van een eenmalige opleiding. Het resultaat: echte awareness! We bieden drie verschillende Awarenessmodules aan. Deze zijn gericht op privacy, cybercrime en klantintegriteit.

Bekijk de Awarenessmodules