Deze Wft-diploma’s moeten ook onderhouden worden met een periodiek examen: het PE-examen. Zij moeten daarnaast beschikken over specialistische kennis. Hier moeten zij uiteraard voor opgeleid worden. Hoffelijk is daarin je partner.

Je medewerkers vakbekwaam houden
Speciaal voor de VNAB heeft Hoffelijk de Vakbekwaamheidstool ontwikkeld. Alles wat met de vakbekwaamheid van je medewerkers te maken heeft, wordt in deze tool aangeboden en geregistreerd. Het wordt hiermee mogelijk voor de VNAB om extra content toe te voegen aan de content die al aangeboden wordt in de Hoffelijk Academy. Kennis kan gedeeld worden en je medewerkers kunnen met branchegenoten in gesprek gaan. Als organisatie kun je zelf kiezen wat wel of niet relevant is voor je medewerkers.

Je medewerkers zijn aantoonbaar en continu bezig met hun vakbekwaamheid en hebben toegang tot specialistische kennis. Dit zijn nóg meer voordelen:

  • De Academy is ingericht in de look & feel van jouw organisatie
  • Je kunt eigen content toevoegen
  • Single-Sign-On
  • De voortgang van je medewerkers inzichtelijk met de voortgangsrapportage

Lunch & Learn kennissessies
Om de week organiseert de VNAB een Lunch & Learn, waarbij verdiepende kennis over een specifiek onderwerp gedeeld wordt. De nadruk ligt tijdens deze sessies op de actualiteit rondom het onderwerp. Iedere sessie wordt verzorgd door een deskundige spreker en staat in het teken van één van de branchesectoren of een branche overkoepelend thema. Dé manier om specialistische kennis op te doen.

Hoffelijk biedt je medewerkers de mogelijkheid om de Lunch & Learns in onze digital classroom live te volgen vanaf hun eigen locatie. Zo besparen ze reistijd en -kosten!

VNAB Sanctiepl@tform
De applicatie Sanctiepl@tform van de VNAB helpt medewerkers om het wettelijk verplichte transactie- en cliëntenonderzoek op een goede en efficiënte manier uit te voeren. Om je medewerkers te trainen in het gebruik van Sanctiepl@tform heeft Hoffelijk de e-Learning Sanctiepl@tform ontwikkeld. Deze digitale training bevat instructievideo’s en oefeningen die gericht zijn op het cliëntenonderzoek en het risico-onderzoek. Op deze manier kunnen je medewerkers effectief gebruikmaken van het Sanctiepl@tform.

Intermediair - Rebecca

Meer weten?

Benieuwd welke oplossingen we VNAB-leden bieden? Door haar ruime ervaring in het vakgebied, weet Rebecca precies hoe ze jouw organisatie verder kan helpen.