Wft Xperience Hypothecair Krediet
€ 1.495,00 vrijgesteld van btw
  • Vier- tot zesdaagse training
  • Wft-opleiding inbegrepen
  • Inclusief Wft-examen
  • Eventuele herkansing inbegrepen
  • Afwisseling tussen leren en activiteiten
  • Inclusief catering

Wil je (zakelijke) klanten helpen met vraagstukken rondom Hypothecair Krediet en je Wft-diploma Hypothecair Krediet halen? Dan biedt deze zesdaagse Xperience opleiding uitkomst. Tijdens een intensieve training word je klaargestoomd voor het Wft-examen Hypothecair Krediet en leg je aan het eind van de week ook gelijk dit examen af!

Voor wie?
Ben je adviseur (in wording) en wil je binnen een zo kort mogelijke tijd aan de slag als adviseur Hypothecair Krediet. Daarvoor heb je je Wft-diploma Hypothecair Krediet nodig. Met deze Xperience heb jij dit in korte tijd in handen. Het is een pré als je in het bezit bent van een diploma Wft Vermogen, maar is geen harde eis.

Inhoud
Tijdens de trainingsdagen besteden we veel aandacht aan de lening voor de eigen woning en alles wat komt kijken bij deze financiële dienstverlening. Gezamenlijk doorlopen we het gehele adviestraject van begin tot eind en leggen we daarin vooral de focus op de klantwens en welke gevolgen dat heeft voor jouw advies. Consumptief Krediet is sinds 1 april 2019 ook een onderdeel van Hypothecair Krediet. Daarnaast zal ook het gewenste gedrag voor professionals aan bod komen. Je krijgt zo, behalve de inhoudelijke materie rond hypotheken, ook ruim inzicht wat dat kan betekenen voor jou en de organisatie waarin je werkzaam bent.